Grohe Euphoria handdouche rond 3 straalsoorten Ø11cm chroom

Grohe Euphoria handdouche 3 straalsoorten 
Ben je op zoek naar een veelzijdige handdouche met verschillende straalsoorten? Dan is deze variant van Grohe Euphoria wat voor jou. De handdouche heeft een tijdloos design en past dankzij de chromen kleur in iedere badkamerstijl. 
Kies uit 3 straalsoorten
Allereerst heeft de handdouche een royale regenstraal die voor een heerlijk, comfortabel gevoel zorgt. Met SprayDimmer zet je de regenstraal om in SmartRain. Dit is een waterbesparende straal. Tot slot heeft deze handdouche een krachtige massagestraal. De pulserende waterstralen masseren hoofd, nek en schouders, zodat je optimaal ontspant. Bij elke straalsoort verdeelt GROHE DreamSpray het water gelijkmatig over elk sproeigaatje voor een constante waterstroom. 
Ergonimisch en praktisch design
Het ergonomische design van de Euphoria handdouche is voorzien van een extra lange greep die naadloos overgaat in de douchekop met de elegante ring van chroom. En ook aan de veiligheid is gedacht. Zo beschermt GROHE Inner WaterGuide niet alleen de glanzende GROHE StarLight afwerking, maar zorgt er ook voor dat de handdouche niet te warm wordt.
Belangrijkste kenmerken
* Uitgevoerd in glanzend chroom
* Keuze uit drie straalsoorten
* GROHE DreamSpray® voor een optimaal straalbeeld
* GROHE SprayDimmer voor aanpassing van de waterstraal
* SpeedClean anti-kalk systeem
* Inner WaterGuide voor een langere levensduur
* Exclusief doucheslang

EAN: 4005176854125

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo