Grohe Euphoria glijstangset 90cm champagne chroom

Euphoria 110 Champagne, doucheset, 3 stralen
De Euphoria set, bestaande uit een handdouche, een glijstang en doucheslang, brengt luxe douchen binnen handbereik. Niet alleen vanwege de handige GROHE EasyReach™ tray zodat je schampoo en doucheschuim binnen handbereik is maar zeker dankzij zijn bescheiden prijskaartje. De set is mooi om te zien wat versterkt wordt door zijn chromen glanzende GROHE StarLight® beschermlaag en SilverFlex doucheslang. De handdouche geeft je de keus uit 3 luxe stralen; de als een zomerse bui aanvoelende Rain, de waterbesparende SmartRain en de met luchtbelletjes gevulde Champagne straal. GROHE DreamSpray® zorgt bij elk van deze stralen voor een optimaal straalbeeld en met GROHE SprayDimmer pas je de waterstraal traploos aan. Het SpeedClean anti-kalk systeem zorgt ervoor dat kalkaanslag geen kans maakt en Inner WaterGuide zorgt voor een langere levensduur en voor het niet te heet worden van de handdouche. Heel handig is TwistFree dat voorkomt dat de slang verdraaid raakt.
Hoe weet ik zeker dat het product past?
De handdouche heeft een diameter van 110 mm, de afstand van het hart van het ene bevestigingspunt van de glijstang naar het hart van het andere bevestigingspunt bepaal je zelf tussen de 770 en 920 mm. De handdouche heeft een universele bevestiging en de slang past op alle standaard douchekranen (1/2 aansluiting).
Wat zit er in de verpakking?
Handdouche Champagne (27 222 000) Glijstang 900 mm (27 500) Doucheslang Silverflex 1750 mm (28 388 000) Nederlandstalige montagehandleiding
De voordelen
* Een volle douchestraal met GROHE DreamSpray®: voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes
* Eenvoudig te onderhouden dankzij de duurzame GROHE StarLight® chroomlaag
* SpeedClean houdt je douche kalkvrij en garandeert een langere levensduur
* Met Inner WaterGuide wordt de handdouche nooit te warm en wordt bovendien de chroomlaag beschermd
* TwistFree: de doucheslang draait automatisch mee, dus geen geknikte of een verdraaide slang meer

EAN: 4005176899522

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo