Forzalaqua Taranto Wastafel 50 cm Basalt Gebrand 50x30x8 cm 1 wasbak 1 kraangat | 0

Forzalaqua Taranto Wastafel 50 cm Basalt Gebrand 50x30x8 cm 1 wasbak 1 kraangat. D.m.v. bevestiging sleuven aan zijde.
Een kleine en zeer elegante wastafel. De maat van 50x30x8 centimeter is heel handig voor veel badkamers. De Taranto is handgevormd uit n stuk natuursteen. Er zijn verschillende soorten afwerking mogelijk.
Alle Taranto-modellen zijn aan de onderkant vlak afgewerkt zodat ze als opzetwastafel gebruikt kunnen worden. Maar de Taranto is vooral populair doordat hij eenvoudig los aan de muur kan worden opgehangen met schroeven, pluggen en ringen. De wastafels zijn naar wens te voorzien van kraangaten.
Natuursteen is prachtig en geeft een extra warm en exclusief gevoel aan uw badkamer. Het heeft wel iets meer zorg nodig dan een standaard witte keramische wastafel. Zo is het verstandig geen water boven de 60 graden te gebruiken en de wastafel te reinigen met milde schoonmaakmiddelen. Door het contact met agressieve middelen kan verkleuring van de toplaag optreden. Verwijder bijtende producten direct met water. Laat de wastafel na het gebruik ook schoon en droog achter. De onderhoudset bestaat uit een impregneermiddel en een reiniger. Het impregneermiddel zal de oppervlakte van het natuursteen langer beschermen en de pori dichter maken, zodat er minder snel vuil toetreedt.
Merk: Forzalaqua
Breedte (cm): 50 cm
Diepte (cm): 30 cm
Hoogte (cm): 8 cm
Aantal kraangaten: 1
Montage: D.m.v. bevestiging sleuven aan zijde
Materiaal: Basalt
Serie: Taranto
Vorm: Rechthoek
Leveranciersnummer: 100049
Afwerking: Gebrand
Incl. overloopgat: Nee

EAN: 0

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo