Forzalaqua Palermo Doppio Wastafel 140 cm Basalt Gebrand 140,5×51,5×9 cm 2 wasbakken zonder kraangaten | 0

Forzalaqua Palermo Doppio Wastafel 140 cm Basalt Gebrand 140,5×51,5×9 cm 2 wasbakken zonder kraangaten. Muursteunen meegeleverd.
Bij deze wastafel heeft u de keuze uit verschillende soorten natuursteen en verschillende soorten afwerkingen. De wastafels zijn allemaal handgevormd uit n stuk natuursteen. In het design valt vooral de schuine afloop op. De maat is 140,5×51,5×9 centimeter.
De Palermo Doppio is aan de onderkant vlak afgewerkt zodat hij als opzetwastafel gebruikt kan worden. De wastafel kan hierdoor ook worden gecombineerd met onze vele verschillende onderkasten zoals de massief eiken meubels Gela, Ciro en Todi.
Maar de Palermo Doppio kan ook los aan de muur worden opgehangen door middel van ophangsteunen die apart te bestellen zijn. Informeer hierover bij uw adviseur. De Palermo Doppio kan worden voorzien van kraangaten. Het model is verkrijgbaar in verschillende soorten natuursteen, zoals hardsteen, basalt, travertin, cloudy marmer en zwart graniet.
Natuursteen is prachtig en geeft een extra warm en exclusief gevoel aan uw badkamer. Het heeft wel iets meer zorg nodig dan een standaard witte keramische wastafel. Zo is het verstandig geen water boven de 60 graden te gebruiken en de wastafel te reinigen met milde schoonmaakmiddelen. Door het contact met agressieve middelen kan verkleuring van de toplaag optreden. Verwijder bijtende producten direct met water. Laat de wastafel na het gebruik ook schoon en droog achter. De onderhoudset bestaat uit een impregneermiddel en een reiniger. Het impregneermiddel zal de oppervlakte van het natuursteen langer beschermen en de pori dichter maken, zodat er minder snel vuil toetreedt.
Merk: Forzalaqua
Breedte (cm): 140.5 cm
Diepte (cm): 51.5 cm
Hoogte (cm): 9 cm
Montage: Muursteunen meegeleverd
Materiaal: Basalt
Serie: Palermo Doppio
Vorm: Rechthoek
Leveranciersnummer: 100166
Afwerking: Gebrand
Incl. overloopgat: Nee

EAN: 0

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo