Forzalaqua Napoli Wastafel 160 cm Ii Travertin Gezoet 160x60x9 cm 2 wasbakken zonder kraangaten | 0

Forzalaqua Napoli Wastafel 160 cm Ii Travertin Gezoet 160x60x9 cm 2 wasbakken zonder kraangaten. Inclusief ophangbeugels.
Een handgevormde wastafel uit n stuk natuursteen. In het design valt vooral de schuine afloop op. De Napoli II is met een formaat van 160x60x9 centimeter, samen met de standaard Napoli, de grootste wastafel die Forzalaqua in zijn collectie heeft.
De Napoli II is aan de onderkant vlak afgewerkt zodat hij als opzetwastafel gebruikt kan worden. De wastafel kan hierdoor ook worden gecombineerd met onze vele verschillende onderkasten zoals de massief eiken meubels Gela, Ciro en Todi of met een van de roestvrijstalen frames. De Napoli wastafels zijn naar wens te voorzien van kraangaten.
Bent u op zoek naar een wastafel die is gemaakt uit n stuk natuursteen met een afmeting die groter is dan 180 centimeter en heeft u daarbij geen haast? Op verzoek kunnen wij deze specials voor u maken.
Natuursteen is prachtig en geeft een extra warm en exclusief gevoel aan uw badkamer. Het heeft wel iets meer zorg nodig dan een standaard witte keramische wastafel. Zo is het verstandig geen water boven de 60 graden te gebruiken en de wastafel te reinigen met milde schoonmaakmiddelen. Door het contact met agressieve middelen kan verkleuring van de toplaag optreden. Verwijder bijtende producten direct met water. Laat de wastafel na het gebruik ook schoon en droog achter. De onderhoudset bestaat uit een impregneermiddel en een reiniger. Het impregneermiddel zal de oppervlakte van het natuursteen langer beschermen en de pori dichter maken, zodat er minder snel vuil toetreedt.
Merk: Forzalaqua
Breedte (cm): 160 cm
Diepte (cm): 60 cm
Hoogte (cm): 9 cm
Materiaal: Travertin
Serie: Napoli II
Vorm: Rechthoek
Leveranciersnummer: 100357
Afwerking: Gezoet
Incl. overloopgat: Nee

EAN: 0

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo