Forzalaqua Laguna Wastafel 80 cm Cloudy Marmer Gezoet 80x40x12/15 cm 1 wasbak zonder kraangaten | 0

Forzalaqua Laguna Wastafel 80 cm Cloudy Marmer Gezoet 80x40x12/15 cm 1 wasbak zonder kraangaten. Muursteunen meegeleverd.
Met een kom die half uit de wastafel steekt springt deze serie meteen in het oog. Hij heeft een grootte van 80x40x10 tot 12 centimeter en is helemaal handgevormd uit n stuk natuursteen.
Alle Laguna-modellen zijn aan de onderkant vlak afgewerkt zodat ze als opzetwastafel gebruikt kunnen worden. Maar de Laguna is vooral populair doordat hij ook los aan de muur kan worden opgehangen door middel van steunen die er standaard bij worden geleverd. Alle Laguna wastafels zijn naar wens te voorzien van een kraangat.
Natuursteen is prachtig en geeft een extra warm en exclusief gevoel aan uw badkamer. Het heeft wel iets meer zorg nodig dan een standaard witte keramische wastafel. Zo is het verstandig geen water boven de 60 graden te gebruiken en de wastafel te reinigen met milde schoonmaakmiddelen. Door het contact met agressieve middelen kan verkleuring van de toplaag optreden. Verwijder bijtende producten direct met water. Laat de wastafel na het gebruik ook schoon en droog achter. De onderhoudset bestaat uit een impregneermiddel en een reiniger. Het impregneermiddel zal de oppervlakte van het natuursteen langer beschermen en de pori dichter maken, zodat er minder snel vuil toetreedt.
Merk: Forzalaqua
Breedte (cm): 80 cm
Diepte (cm): 40 cm
Hoogte (cm): 12 cm
Montage: Muursteunen meegeleverd
Materiaal: Marmer
Serie: Laguna
Vorm: Rechthoek
Leveranciersnummer: 100363
Afwerking: Gezoet
Incl. overloopgat: Nee

EAN: 0

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo