Forzalaqua Bellezza Wastafel 120 cm Hardsteen Gezoet 120,5×51,5×9 cm 1 wasbak 1 kraangat | 0

Forzalaqua Bellezza Wastafel 120 cm Hardsteen Gezoet 120,5×51,5×9 cm 1 wasbak 1 kraangat. Muursteunen meegeleverd.
Een handgevormde wastafel uit n stuk natuursteen. Het design heeft een exclusieve uitstraling, met name door de plaat van natuursteen die het afvoergat bedekt. De Bellezza kan los aan de muur worden opgehangen met de meegeleverde steunen.
De Bellezza is aan de onderkant vlak afgewerkt zodat hij als opzetwastafel gebruikt kan worden. De wastafel kan hierdoor ook worden gecombineerd met onze vele verschillende onderkasten zoals de massief eiken meubels Gela, Ciro en Todi.
Dit model is verkrijgbaar in meerdere soorten natuursteen, zoals hardsteen, basalt, travertin en cloudy marmer. De Bellezza wastafels zijn in veel maten te bestellen, van 60 tot 120 centimeter. Naar wens kunnen er kraangaten worden geboord.
Natuursteen is prachtig en geeft een extra warm en exclusief gevoel aan uw badkamer. Het heeft wel iets meer zorg nodig dan een standaard witte keramische wastafel. Zo is het verstandig geen water boven de 60 graden te gebruiken en de wastafel te reinigen met milde schoonmaakmiddelen. Door het contact met agressieve middelen kan verkleuring van de toplaag optreden. Verwijder bijtende producten direct met water. Laat de wastafel na het gebruik ook schoon en droog achter. De onderhoudset bestaat uit een impregneermiddel en een reiniger. Het impregneermiddel zal de oppervlakte van het natuursteen langer beschermen en de pori dichter maken, zodat er minder snel vuil toetreedt.
Merk: Forzalaqua
Breedte (cm): 120.5 cm
Diepte (cm): 51.5 cm
Hoogte (cm): 9 cm
Aantal kraangaten: 1
Montage: Muursteunen meegeleverd
Materiaal: Hardsteen
Serie: Bellezza
Vorm: Rechthoek
Leveranciersnummer: 100294
Afwerking: Gezoet
Incl. overloopgat: Nee

EAN: 0

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo