Fonteinset Wiesbaden Mini Rhea 36x18x9 cm Rechts Mat Zwart | 8720365812538

Fonteinset Wiesbaden Mini Rhea 36x18x9 cm Rechts Mat Zwart
Er zijn slechts een aantal artikelen onmisbaar in een toilet. Een goede fontein staat natuurlijk hoog op de lijst! Dit is een complete fonteinset van het merk Wiesbaden, zodat u de losse artikelen niet bij elkaar hoeft te zoeken. De mini Rhea fontein in de kleur mat zwart is gecombineerd met een Amador toiletkraan. De set wordt compleet gemaakt met een mat zwarte vaste waste en sifon.
Fonteinen zijn een belangrijk element in een toiletruimte, maar de ruimte is vaak beperkt. Het formaat van de Mini Rhea biedt daarom uitkomst! Met een breedte van 36 cm, een diepte van 18 cm en een hoogte van 9 cm past deze fontein perfect in iedere toiletruimte.
De fontein kent een rechthoekige vorm en een mat zwarte afwerking. Het kraangat bevindt zich aan de rechterkant van de fontein.
De sifon die met de set wordt meegeleverd is vanwege de makkelijke afschroefbare bodemdop eenvoudig schoon te houden. De sifon is van messing, een metaal van zware kwaliteit.
De vaste waste van Wiesbaden is niet afsluitbaar. Daarom is deze waste uitermate geschikt voor fonteintjes zonder overloop. Een vaste waste staat namelijk altijd open. Het water zal hierdoor nooit over de rand van de fontein lopen. U monteert deze rechtstreeks aan uw fontein door middel van een schroef. Deze schroef houdt het bovenste en onderste gedeelte bij elkaar en wanneer u dit heeft gedaan kunt u de onderkant van de waste aansluiten aan een sifon.
De fontein is eenvoudig aan de muur te bevestigen door middel van het standaard meegeleverde plugbout setje.
Let op: Het kraangat van deze fontein zit aan de rechterkant. De set is ook verkrijgbaar met het kraangat aan de linkerkant.
Fonteinset Wiesbaden Mini Rhea 36x18x9 cm Rechts Mat Zwart:
Fonteinset Wiesbaden
Mini Rhea fontein
Afmeting fonteinbak: 36x18x9 cm
Materiaal fonteinbak: Keramiek
Kleur fonteinbak: Mat Zwart
Kraangat: Rechts
Amador fonteinkraan
Kleur: Zwart
Materiaal: Messing
Afmeting gat kraan: 1/2″
Mat zwarte sifon
Afmeting gat sifon: 5/4″
Laag model
Vaste waste mat zwart
Afmeting gat waste: 5/4″
Fabrieksgarantie: 2 jaar
EAN: 8720365812538
Fabrikantnummer: 39.3610

EAN: 8720365812538

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo