Duravit No. 1 compact en randloos hangtoilet met softclose toiletbril glanzend wit

Duravit No.1 compact hangtoilet glanzend wit
De Duravit No. 1 is een hangtoilet met een tijdloos design. De toilet heeft een nette afwerking en wordt geleverd inclusief deksel en toiletzitting. Daarnaast heeft de hangtoilet een open spoelrand, wat zorgt voor makkelijke reiniging van het toilet.
Open spoelrand voor extra hygiëne
De Duravit No. 1 hangtoilet heeft een open spoelrand en beschikt over de Duravit Rimless technologie, waardoor er een efficiënte water geleiding mogelijk is. Een krachtige waterstroom zorgt voor een horizontale watercirkel, waarna het water verticaal wegspoelt. Hierdoor wordt het gehele binnenoppervlak van het toilet goed gespoeld. Daarnaast zorgt de open spoelrand er ook voor dat de toilet makkelijk gereinigd kan worden, omdat je overal goed bij kan tijdens het schoonmaken.
Complete set: inclusief toiletzitting
De Duravit No. 1 hangtoilet wordt geleverd inclusief deksel en toiletzitting. Zo hoef jij bij levering alleen nog de toilet te monteren. Hierna kun je direct gebruik maken van het hangtoilet. Vergeet niet om er nog een inbouwreservoir en bedieningspaneel bij te bestellen. 
Belangrijkste kenmerken
* Complete set: inclusief deksel en closetzitting (softclose én quickrelease)
* Spoelvorm: diep
* Open spoelrand voor extra hygiëne
* Compact formaat: geschikt voor kleine ruimtes
* De afmetingen zijn 36,5x48x40 cm
* Uitgevoerd in glanzend witDe Duravit No.1 hangtoilet kopen? Bestel bij Saniweb!
Is dit Duravit hangtoilet iets voor jou? Bestel deze dan nu in de webshop en
geniet van scherpe prijzen, snelle levertijden en 3 jaar garantie. Daarnaast laat je het product gratis thuis bezorgen op een moment dat het jou uitkomt.

EAN: 4053424912424

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo