Duravit ME by Starck hangtoilet incl. SensoWash douche-toiletbril wit

Duravit ME by Starck hangtoilet met SensoWash douche-toiletbril
Wil jij een toilet met nét dat beetje extra? Dan is dit Duravit hangtoilet perfect! De toiletpot heeft een SensoWash douche-toiletbril met afstandsbediening: perfect voor reiniging van je intieme zones voor een superfris gevoel. Dit biedt alledaags comfort en hygiëne aan jong en oud, maar is ook van grote waarde bij minder mobiele mensen of medische condities. Met de douchefunctie bespaar je ook flink op verbruik van toiletpapier
SensoWash Slim douche-toiletbril
Als jij graag superfris van het toilet komt, is deze extra dunne toiletbril perfect. De douche-toiletbril heeft 3 sproeimogelijkheden voor het reinigen van de intieme zones:Rear-, Lady en Comfortwash. Niet alleen jij, maar ook de douchearm blijft schoon dankzij de zelfreinigende functie. Daarnaast beschikt de toiletbril over een fijn nachtlicht. Alle functies stel je eenvoudig naar eigen voorkeur in met de afstandsbediening.
Softclose en quickrelease
Naast de douchefuncties van de toiletbril, zitten er ook nog het veelvoorkomende softclose en quickrelease mechanisme op. De softclose scharnieren zorgen ervoor dat de bril langzaam en geruisloos dichtvalt. Dankzij de quickrelease functie is de zitting in één handomdraai afneembaar. Dit is ideaal tijdens het schoonmaken.
Open spoelrand voor extra schoonmaakgemak
De spoelrand is open en bestaat dus slechts uit een minimale boord om spatwater tegen te houden. Hierdoor is er minder kans voor bacteriën om zich op te hopen en is het ook eenvoudig schoon te maken. Extra hygiënisch dus!
De belangrijkste kenmerken:
* Het toilet heeft een open spoelrand: extra hygiënisch en eenvoudig schoon te maken
* SensoWash douche-toiletbril voor extra hygiëne
* 3 verschillende sproeifuncties, nachtlicht en zelfreinigende sproeiarm
* Met afstandsbediening
* De zitting sluit altijd langzaam en geruisloos
* In één handomdraai is de zitting te verwijderen, voor extra schoonmaakgemak
* Open spoelrand: hygiënisch en eenvoudig te reinigen
* Diepsoel: alles komt direct in het water terecht waardoor geurverspreiding beperkt blijft
* De toiletpot is helemaal naadloos aan de buitenzijde: strak aanzicht en geen ruimte voor vuilophoping
* Toiletpot met Durafix voor onzichtbare bevestigingTip: Ga je helemaal verbouwen? Bekijk dan eens de complete toiletset (artikelnr. 6310000020043SETW) inclusief inbouwreservoir, bedieningsplaat, wateraansluitset en geluidsisolatiemat.
Overtuigd van de voordelen? Bestel bij Saniweb!
Alles voor jouw toilet bestel je snel en gemakkelijk online. Je bestelling wordt gratis thuisbezorgd op het moment waarop het jou uitkomt. Ook ontvang je standaard 3 jaar garantie op het complete assortiment.

EAN: 4053424186764

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo