Duravit D-Neo hangtoilet met toiletbril compact 37x48x40cm Wit

Duravit D-Neo Wandcloset Combipack Wit 37x48x40cm
Duravit introduceert een nieuwe serie genaamd D-Neo. Dit assortiment staat bekend om haar tijdloze en moderne design voor een aantrekkelijke prijs. Verder kan de gehele serie perfect met elkaar worden gecombineerd in elke badkamersfeer, of deze nu compact of ruim is.
Uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding
De Duravit D-Neo serie staat bekend om haar uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Vergeleken met andere series van Duravit, is deze serie dan ook goedkoper dan gemiddeld. Ondanks dat doet de kwaliteit van de D-Neo serie niet onder aan de rest. Of te wel, waanzinnig veel design voor een aantrekkelijke prijs.
Duurzaamheid als uitgangspunt
Bij de ontwikkeling en productie van de D-Neo serie hecht Duravit veel belang aan uiterste precisie en duurzaamheid. Door de oprechte overtuiging van de kwaliteit van de producten biedt Duravit dan ook levenslange garantie op keramiek.
Rimless: randloos toilet voor eenvoudige reiniging
De D-Neo toiletten beschikken over een randloos design. Het toilet heeft hierdoor geen spoelrand, en is helemaal glad aan de binnenkant. Het voordeel hiervan is dat het er geen vuil en kalk onder de rand kan hechten en je deze dus heel gemakkelijk met een toiletborstel kan reinigen. Je kunt overal gemakkelijk bij!
Onzichtbare montage dankzij Durafix
Dit toilet wordt geleverd met Durafix. Hiermee bevestig je het toilet onzichtbaar, waardoor de wand-wc volledig opgaat in het interieur van je badkamer.
Wat wordt standaard meegeleverd?
* Handleiding voor montage
* De belangrijkste eigenschappen:
* Afmeting: 37x48x40 cm
* Kleur: wit
* Materiaal: keramiek
* Randloos design
* Diepspoel
* Inclusief toiletbril
* Inclusief DurafixOok verkrijgbaar in andere formaten en uitvoeringen
Het D-Neo hangtoilet met toiletbril is beschikbaar in diverse formaten. Daarnaast kun je kiezen voor een variant met- of zonder Durafix. Heb je vragen? Bel gerust naar onze klantenservice. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden binnen onze collectie.
Vergeet niet inbouwreservoir en kit erbij te bestellen
Om te zorgen dat je de toiletset meteen kunt inbouwen, is het belangrijk dat je het inbouwreservoir en de kit erbij besteld. Dan heb je alles bij de hand en hoef je niet bang te zijn dat je iets vergeet!
Duravit D-Neo toilet kopen? 3 jaar garantie bij Saniweb!
De D-Neo toiletten zijn voorzien van 3 jaar garantie. Daarnaast wordt het item snel bij jou thuis bezorgd en zelfs geplaatst op de plek in huis waar jij wilt. Ook heb je levenslange garantie op het keramiek, dat is pas fijn!

EAN: 4063382129499

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo