Clou Kaldur wand fonteinkraan met korte uitloop mat zwart

Clou Kaldur fonteinkraan in mat zwart
Deze fonteinkraan van Clou is een mooie toevoeging aan iedere toiletruimte. De kraan is uitgevoerd in de kleur mat zwart. De fonteinkraan wordt ingebouwd in de wand en heeft hierdoor een strakke uitstraling. De ideale keuze voor een fonteintje zonder kraangat!
Past deze wand fonteinkraan?
Het is belangrijk dat het water goed in je fonteintje terecht komt. Let daarom goed op de lengte van de kraan en de vorm van de uitloop. Dit is de afstand van de muur (wanneer de kraan is ingebouwd) tot aan het uiteinde van het mondstuk van de kraan. Meer advies vind je hier. De voorsprong uitloop van deze kraan is 74 mm.
Belangrijkste kenmerken
* Uitgevoerd in stijlvol mat zwart
* Maat aansluiting aanvoer: 1/2Hoe onderhoud je de mat zwarte kleur?
Om te zorgen dat je lang kunt genieten van een mooie mat zwarte kraan, is het reinigen en onderhouden van de kraan op de juiste manier belangrijk. Tip: kies voor zuurvrije/milde schoonmaakmiddelen. Middelen met zuren kunnen namelijk de coating van de kraan aantasten.
Interesse? Bestel direct online!
Heb je interesse in deze fonteinkraan? Bestel dan snel online bij Saniweb! Bij Saniweb krijg je minimaal 3 jaar garantie op deze fonteinkraan. Twijfel je nog? Neem dan gerust contact op met onze experts, zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze! Of neem een kijkje bij andere zwarte fonteinkranen, wie weet vind je daar een model dat beter past.

EAN: 8717462010097

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo