Clou Hammock Plus fontein met 2 voorbewerkte kraangat 65×25,4x16cm glans wit

Clou Hammock fontein
De Hammock fontein biedt voldoende plaats voor een staande kraan. Maar met een wandkraan uit de muur, wordt het design nergens onderbroken. Wat ook vanuit hygiënisch oogpunt een plus is. Mooi detail: de Hammock fonteinen hebben een naadloos geïntegreerde, langwerpige afvoer, die met een siliconen (oranje) waterstop afgesloten kan worden.
Hygiëne, helemaal super met een wandkraan
De fonteinen bieden voldoende plaats voor een staande kraan. Maar met een wandkraan uit de muur, wordt het design nergens onderbroken. Wat ook vanuit hygiënisch oogpunt een plus is, want extra makkelijk schoon te maken én houden.
Afvoer én overloop in één:
Mooi detail: de Hammock fonteinen hebben een naadloos geïntegreerde, langwerpige afvoer, die met een siliconen (oranje) waterstop afgesloten kan worden. De waterstop sluit de afvoer slechts gedeeltelijk af, hierdoor ontstaat bovenaan een overloop. Vanwege zijn doordachte positionering aan de voorzijde is de afvoer minder zichtbaar dan gewoonlijk en dus zeker geen storende factor in het design. En naadloos: dus geen randjes waar vuil zich kan verzamelen.
Belangrijkste kenmerken
* Met geïntegreerde afvoer/overloop
* Met voorbewerkt kraangat
* Afvoer met standaard (1 1/4) aansluiting voor sifon
* Inclusief 1 oranje waterstoppen
* Inclusief bevestigingBelangrijkste voordelen
* Uniek, strak en tijdloos design
* Mineral marmer is een composietmateriaal dat de prachtige hoogglans witte look van keramiek combineert met de technische superioriteit van composietmaterialen.

EAN: 8717462009565

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo