Ben Engraved Cross thermostaat afbouwdeel met omstelrichting Geborsteld koper

Ben Engraved Cross thermostaat afbouwdeel met omstelrichting
Met dit stijlvolle thermostatische afbouwdeel geef je jouw douche of bad een mooie uitstraling. Het is tijdloos en trendy tegelijk en past in ieder interieur. Er zijn drie grepen die dankzij de gravering allemaal een extra goede grip hebben. Hiermee regel je de temperatuur en switch je makkelijk tussen de hoofd- en handdouche, of bij een bad tussen de baduitloop en de handdouche.
Unieke gravering in diamantpatroon
Een nieuwe thermostaatkraan voor je bad of douche hoef je niet vaak te kopen gelukkig, maar bij de aanschaf van een nieuwe wil je natuurlijk wel een mooi exemplaar waar je jarenlang plezier aan beleeft. Dankzij deze unieke gravering in diamantpatroon heb je een echte eyecatcher in handen! Ook heb je door de gravering extra goede grip. Wanneer jij gladde en natte handen hebt, hoef je dus niet bang te zijn dat je de knoppen niet meer goed omgedraaid krijgt.
Complete Ben Engraved serie met verschillende kleuren en kranen
Dit Ben Engraved afbouwdeel is in maar liefst 6 verschillende kleuren te verkrijgen. Traditioneel, tijdloos en/of trendy, de kleurkeuze is aan jou! Daarnaast is het natuurlijk leuk om één stijl door te kunnen trekken in de ruimte voor een mooi geheel. Met de Ben Engraved serie is dat geen probleem. Van hoofddouche tot baduitloop en wastafelkraan, overal is aan gedacht. Daarnaast is er ook nog de Engraved Line variant met een strak lijnpatroon.
De belangrijkste eigenschappen
* Kleur: geborsteld koper
* Gravering: diamantpatroon
* Aantal grepen: 3
* Maat aansluiting aanvoer: 1/2
* Inbouwdiepte: 70-90 mm
* Met temperatuurbegrenzing
* Geschikt voor bad of doucheVergeet niet de inbouwbox erbij te bestellen
Om het afbouwdeel aan de kunnen sluiten op het waternetwerk dien je in de wand erachter gebruik te maken van de Ben Engraved inbouwbox (artikelnummer ENGRAVEDPTHBOX). Deze 2-weg manuele push-bediening met volumeregelaar zorgt ervoor dat je tussen de knoppen kunt switchen en de juiste temperatuur kunt instellen.
Wil je dit Ben Engraved afbouwdeel kopen? Profiteer van 5 jaar garantie bij Saniweb!
Past dit afbouwdeel met gegraveerde grepen perfect bij jouw douche of bad? Bestel het dan nu in de webshop en profiteer van een kwalitatief hoogwaardig product met 5 jaar garantie! Daarnaast laat je het product gratis thuis bezorgen op een moment dat het jou uitkomt.

EAN: 8714176016759

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo