Ben Engraved Cross douchethermostaat afbouwdeel met omstelrichting zwart

Ben Engraved Cross douchethermostaat afbouwdeel met omstelrichting
Deze inbouw douchethermostaat van Ben Sanitair is perfect voor in de doucheruimte. Met een douche thermostaatkraan heb jij binnen enkele seconde de gewenste temperatuur wat zorgt voor extra douchecomfort. Het afbouwdeel heeft een modern zwart design en een gekruiste gravering. Dit zorgt voor een unieke en moderne uitstraling, waardoor het in elke badkamerstijl past.
Bepalen van de temperatuur
De Ben Engraved douchethermostaat geeft de mogelijkheid de temperatuur van het water te regelen tijdens een douchesessie. De gewenste temperatuur wordt binnen enkele seconde bereikt door het gebruik van de onderste knop. De douche thermostaatkraan zorgt ervoor dat de temperatuur de gehele douchesessie constant blijft. Dit zorgt voor extra douchecomfort.
Tijdloze kwaliteit
De Ben Engraved douchethermostaat beschikt over hoogwaardige kwaliteit dankzij het messing afbouwdeel. Dit materiaal heeft een stevige kwaliteit, waardoor jij extra lang kan genieten van jouw douchethermostaat afbouwdeel. Bovendien heeft het afbouwdeel een tijdloos uiterlijk.
Klassieke design van de knoppen
Dankzij de unieke diamant gravering van de knoppen kun je profiteren van extra grip. De zwarte uitvoering zorgt voor een moderne, klassieke uitstraling en staat perfect in iedere badkamerstijl. Het strakke design van de Ben Engraved douchethermostaat is prachtig te combineren met andere artikelen van de Ben Engraved kranenserie. Zo kun jij een mooi geheel creëren in jouw badkamer.
Hoe werkt de Ben Engraved douchethermostaat afbouwdeel met omstelrichting?
De douchethermostaat is makkelijk in de wand te bevestigen en ook nog eens heel efficiënt in gebruik. De eenvoudige draaibare knoppen zorgen ervoor dat je altijd de gewenste temperatuur van het water kunt bepalen en makkelijk kunt schakelen.
Wat zit er in de verpakking:
* Tweegreeps douchethermostaat afbouwdeel
* Inclusief omstelrichting
* Inclusief inbouwhulp
* Bevestigingsmateriaal: neeHoe weet je zeker dat het Ben Engraved douchethermostaat afbouwdeel met omstelrichting past in jouw ruimte?
Het Ben Engraved douchethermostaat afbouwdeel met omstelrichting is te bevestigen aan de wand waardoor deze in iedere ruimte zal passen en weinig tot geen ruimte in beslag zal nemen.
Hoe sluit je het product aan?
De douchethermostaat is noodzakelijk aan te sluiten met de Ben Engraved Inbouwbox voor een douchethermostaat. Deze wordt niet meegeleverd bij de douchethermostaat. Vergeet deze er dus niet bij te bestellen in de webshop!
De belangrijkste eigenschappen:
* Neemt weinig ruimte in beslag
* Modern design in zwart
* Draaibare knoppen met diamant graveringVergeet niet de Ben Engraved hoofddouche erbij te bestellen
De Ben Engraved serie bevat diverse kranen en onderdelen voor in de badkamer. Denk hierbij aan diverse douchekranen en sets die in dezelfde uitvoering als de inbouwthermostaat hebben en voor een compleet plaatje in de ruimte zorgen.
Ook verkrijgbaar in vijf andere kleuren
De Ben Engraved Cross douchethermostaat is ook beschikbaar in een gelijnde gravering op de knoppen en daarnaast te verkrijgen in geborsteld koper, nickel, messing, chroom en mat zwart.
Ben Engraved Cross douchethermostaat afbouwdeel met omstelrichting kopen? Bestel bij Saniweb!
Is het douchethermostaat afbouwdeel van Ben Engraved Cross iets voor jou? Bestel bij Saniweb en geniet van scherpe prijzen, snelle levertijden en 5 jaar garantie! Profiteer van gratis verzending en bezorging op een moment wanneer het jou het beste uitkomt.

EAN: 8714176016599

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo