Badkraan Wiesbaden Caral Opbouw Thermostatisch Geborsteld Staal | 8719956088827

Badkraan Wiesbaden Caral Opbouw Thermostatisch Geborsteld Staal
Op zoek naar een design badkraan thermostatisch? Kies dan voor deze beauty! Een thermostatische badkraan uitgevoerd in geborstel staal is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere elementen in de kleur geborsteld staal, ook wel RVS look genoemd, creëert u een badkamer rijk aan design!
De badthermostaat kraan is voorzien van een thermostaat met een temperatuurbegrenzer. Ideaal om uw gewenste temperatuur te regelen. En omdat de temperatuur van het water constant blijft, loopt u geen gevaar op verbranding door plotselinge temperatuurverschillen. Handig voor als u kleine kinderen heeft.
De thermostaat bestaat uit twee bedieningen: één bediening is voor de thermostaat, terwijl de andere gebruikt wordt om de kraan mee aan- of uit te zetten. Bovendien kunt u bepalen welke van de twee aansluitingen u wilt gebruiken. Bijvoorbeeld om de handdouche of het bad uitloop aan te zetten. Deze luxe is ideaal voor als u even heerlijk wilt ontspannen. De aftappunten zijn niet tegelijk te gebruiken.
Specificaties Badkraan Wiesbaden Caral Opbouw Thermostatisch Geborsteld Staal:
Opbouw badkraan
Thermostatisch
Breedte: 29 cm
Hoh: 15 cm
Lengte uitloop: 16.9 cm
Afmeting gat: aansluiting 1/2″
Kleur: Geborsteld Staal (RVS look)
Materiaal: Messing
Temperatuurbegrenzer: Ja
Voorzien van baduitloop en aansluiting voor een doucheslang
Exclusief doucheslang
Fabrieksgarantie: 2 jaar
EAN: 8719956088827
Fabrikantnummer: 29.4931

EAN: 8719956088827

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo