Aktie Douchewand Matglas Middenband Goedkoop Supersani 8 mm NANO (alle maten) | 0

De Supersani douchewand (alle maten) is een echte aanwinst voor uw badkamer. De douchewand matglas wordt inclusief chroom zijprofiel en chroom stabilisatiestang van 100 cm geleverd. De douchewand is vervaardigd van 8-10 mm NANO veiligheidsglas. De Nano antikalkbehandeling helpt voor het tegengaan van kalkafzetting op de glaswand.
De douchewand heeft een modern matglas band op het glas, geïnspireerd op optimale privacy. De band zorgt er voor dat u deels aan het zicht wordt onttrokken. De vaste glazen douchewand is modern, veilig en een echte aanwinst voor uw badkamer. De inloopdouche is voorzien van 2/3 deel transparant veiligheidsglas met gedeeltelijk matglas (1/3). De satijne schaamband biedt net dat extra extra beetje privacy. Privacy waar u niet van kan genieten bij een normale transparante inloopdouche glas. De inloopdouche is uiteraard voorzien van NANO antikalk behandeling.
De randen van de douchewand zijn verder facet geslepen voor een zeer luxe uitstraling en voor een nette afwerking van de inloopdouche. De inloopdouche wordt geleverd met een messing verchroomde stabilisatiestang en muurprofiel/u-profiel. De inloopdouche is zowel op een douchebak als direct op de tegelvloer te plaatsen. De Supersani douchewand (alle maten) met schaamband is gemaakt van 8-10 mm veiligheidsglas met als extra een NANO antikalk coating. Deze beschermt tegen kalk en geeft de Supersani douchewand altijd een glanzende uitstraling. Specificaties Supersani douchewand (alle maten) 8-10 mm met middenband NANO laag:
Douchewand 70 t/m 160 cm
Hoogte 200 cm
2 cm verstelbaar via het muurprofiel
1/3 mat glas
Helder/Mat veiligheidsglas 10 mm met NANO anti kalk coating
8 mm dik veiligheidsglas bij de maten 140 & 160 cm
Gepolijst aluminium zijprofiel met chromen afwerking
Inclusief 120 cm stabilisatiestang vierkant chroom, eenvoudig in te korten
Direct op de vloer of op een douchebak te monteren
Zowel link als rechts te monteren
Nano antikalkbehandeling
Tijdloos, ruimtelijk design
Inclusief wandprofiel en stabilisatiestang
Dikte van glas: 8 mm
Stabilisatiestang: Ja
Hoogte (cm): 200 cm
Antikalkbehandeling: Ja
Afmeting: 160×200 cm
Lengte (cm): 160 cm
Glas decor: Middenband
Montagezijde: Links en rechts
Verstelbereik (cm): 158-160 cm
Montagewijze: Muurprofiel
Vrijstaand: Nee
Met zijwand: Nee
Aantal delen: 1-delig
Garantie: 2 jaar
Kleur beslag: Chroom
Breedte: 80 cm

EAN: 0

PRIJS BEKIJKEN

Tags:

Bouwmarkt-xl.nl
Logo