Villeroy & Boch O.novo staand closet 35,5×46,5cm vlakspoel, wit alpin | 76191001

O.Novo ontplooit de volledige creativiteit in de badkamer. Alle leden van de O.Novo-familie vallen op door hun helderheid en ingetogen elegantie met een verrassend gunstige prijs-/prestatieverhouding. De collectie verenigt authenticiteit en klassiek design, dat in elke badkamer past.

Deze staande toilet met vlakspoel heeft een fraai design en komt met name in een klassieke badkamer uitstekend tot zijn recht.

Een staand toilet is een voordelig alternatief bij renovaties en in oude gebouwen. Het spoelreservoir is meestal direct en zichtbaar op het toilet geplaatst, zodat er geen ingewikkelde inbouwwerkzaamheden nodig zijn. Met name bij oude gebouwen loopt de afvoer vaak via de vloer, waardoor montage van een wandhangend toilet onmogelijk is. Hier vormen staande toiletten met bodemafvoer de perfecte oplossing.

Bij vlakspoelende toiletten vallen de uitwerpselen op de vlakke toiletplateau en komen ze pas bij het spoelen in het water terecht. De geurontwikkeling is iets groter, maar er kan eenvoudiger stoelgangcontrole worden uitgevoerd. Deze spoelvariant is beschikbaar voor wandhangende en staande toiletten.

Villeroy & Boch O.novo staand closet 35,5×46,5cm vlakspoel, wit alpin
Ean: 4022693068767
categorie: Sanitair,Toiletpot
Merk: Villeroy & Boch
artikelnummer: 177223
fabrikantnummer: 76191001

Prijs: 129.32 (klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...