Sphinx 300 wc pack wandcloset diepspoel Rimfree met slimseat closetzitting softclose, wit | S8P00110000

Deze WC pack bestaat uit een Sphinx 300 Rimfree® wandcloset met Slim Seat softclose zitting. Sphinx Rimfree® closets zijn de nieuwe standaard. Door het ontbreken van de spoelrand zijn er geen holle ruimtes waar vuil zich kan afzetten en ophopen. Het closet is daardoor erg makkelijk schoon te houden en hygiënisch in gebruik. De softclose scharnieren van de zitting zorgen ervoor dat deze langzaam en geruisloos dicht gaat.

Sphinx 300 Wandcloset 28 Rimfree® diepspoel 4,5/6L
Sphinx Rimfree® closets zijn de nieuwe standaard. Door het ontbreken van de spoelrand zijn er geen holle ruimtes waar vuil zich kan afzetten en ophopen. Het closet is daardoor erg makkelijk schoon te houden en hygiënisch in gebruik.

Ook de Sphinx 300 type 28 is een Rimfree® wandcloset waardoor hij zeer hygiënisch in gebruik is en ook erg makkelijk schoon te houden is. Zelfs met minder schoonmaakmiddelen, omdat er geen spoelrand is om schoon te maken.

Door het niet hebben van een spoelrand krijgt vuil geen kans zich af te zetten op onzichtbare plekken. De slim ontworpen waterverdeler zorgt voor gelijkmatige spoeling. Het spoelwater wordt symmetrisch in het closet naar rechts en naar links geleid en naar beneden gevoerd waarbij het water direct in de sifon uitkomt.

Het wandcloset is voorzien van een zijkant die niet helemaal gesloten is. Daardoor kun je het wandcloset snel en gemakkelijk monteren. Tevens is de bevestiging van de zitting via de openingen makkelijk bereikbaar.

Dankzij het diepspoel ontwerp heeft het toilet ook geen plateau meer waarop de ‘boodschap’ blijft liggen. Hierdoor valt de ‘boodschap’ direct in het water, waardoor men ook minder last heeft van vervelende geurtjes. Tevens heeft men tijdens het staand plassen minder last van spetteren.

Dit wandcloset plaats je op een bestaand of nieuw inbouwreservoir. Het montagemateriaal wordt hiervoor meegeleverd. Er dient, door het ontwerp van het closet, voor dit wandcloset wel een verlengde afvoerpijp te worden gebruikt.

Voor dit closet zijn diverse bijpassende zittingen beschikbaar. Zo is er een standaard zitting met een topfix bevestiging voor snel en eenvoudig monteren van de zitting, een zitting met softclose waardoor de zitting langzaam en geruisloos dicht gaat of een slim seat zitting met softclose die voorzien is van een extra dun design.

Sphinx 300 Slim zitting softclose
De Sphinx 300 Slim Seat WC zitting is een softclose toiletbril met deksel met een extra dun design waardoor uw wc nog verfijnder oogt. De zitting is gemaakt van Duroplast waardoor deze licht, flexibel en sterk is. De zitting is in de kleur wit en voorzien van messing verchroomde softclose scharnieren. Daardoor gaat de zitting zachtjes en geruisloos dicht wanneer u hem sluit.

De afmetingen van de zitting zijn: 36,6 cm breed en 44,5 cm lang. De zitting wordt van bovenaf gemonteerd op het toilet.

Wat zit er in de verpakking?

Sphinx 300 Rimfree® wandcloset
Sphinx 300 Slim Seat closetzitting softclose
Bevestigingsmateriaal

 

Sphinx 300 wc pack wandcloset diepspoel Rimfree met slimseat closetzitting softclose, wit
Ean: 8711754432703
categorie: Sanitair,Toiletpot
Merk: Sphinx
artikelnummer: 257769
fabrikantnummer: S8P00110000

Prijs: 261.99 (klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...