Sikkens Rubbol XD High Gloss RAL 7016 Antracietgrijs 1 Liter |

Kleur: Antracietgrijs. Sikkens Rubbol XD Gloss is een zeer duurzame hoogglanslak voor buiten. Dit product is al jaren de topper van Sikkens en bij Verfwinkel.nl altijd verkrijgbaar met flinke korting. Bovendien is deze verf te mengen in iedere gewenste kleur! Sikkens Rubbol XD Gloss is een hoogglanslak die maar liefst 30 procent duurzamer is dan andere hoogglans lakken. Door de unieke bindmiddelcombinatie heeft Rubbol XD Gloss een zeer lange levensduur. Met de juiste applicatie en voorbehandeling kan een duurzaamheid van tot wel acht jaar behaald worden. Het product laat zich prettig verwerken en heeft een uitstekende vloeiing. De zeer hoge en bolle glans zorgt voor een schitterend eindresultaat.
BASIS: Alkyd / terpetine. 
KENMERKEN: – Hoogglans. – 30% duurzamer dan de huidige topproducten. – Optimale bescherming tegen UV. – Buitengewoon duurzaam. – Uitstekende weervastheid. 
– Uitstekende lichtechtheid. – Hoge dekkracht. – Prettige verwerking. – Uitstekende kantendekking. 
DROGING: Overschilderbaar na 18 uur. 
TOEPASSING: Het aflakken van hout, metaal en diverse kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Rubbol XD High gloss is door de extreem lange levensduur bij uitstek geschikt om te worden toegepast in onderhoudssystemen voor buitenschilderwerk. Een kwalitatief en constructief goede ondergrond is hierbij een vereiste.  
GLANS: Semi-Gloss. 
RENDEMENT: 16 m2 per liter.

Sikkens Rubbol XD High Gloss RAL 7016 Antracietgrijs 1 Liter
Ean: 
categorie: ,
Merk: Sikkens
artikelnummer: 5629
fabrikantnummer: 

Prijs: 55.95 (klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...