Honeywell evohome magneetcontact draadloos 868 MHz, opbouw, radiosysteem, wit | DO8EZS

Deze draadloze deur- en raamsensor is geschikt voor evohome beveiliging. Wanneer een raam of deur wordt geopend, gaat er een alarm af en krijgt men direct een melding op de gekoppelde smartphone. De batterij van deze compacte, magnetische sensor heeft een levensduur van vijf jaar, voor langdurige bescherming.

Kies het alarmsysteem voor de woning
Evohome beveiliging is een draadloos beveiligingssysteem om de woning te bekijken en te bedienen. Altijd en overal. Zo kan men via de app altijd even kijken of alles in orde is. En mocht er iets gebeuren, dan krijgt men direct een melding op de smartphone. Men heeft de mogelijkheid om dit systeem tot 32 componenten uit te breiden. Zo groeit evohome beveiliging moeiteloos mee.

● Een batterij (CR123A) inbegrepen
● Levensduur batterij: vijf jaar
● Formaat 102 x 22 x 23mm

Slimmere woningen zijn connected woningen – geniet van controle en comfort via een enkele toets op de telefoon. Gebruik een smartphone om het veiligheid- en verwarmingssysteem te monitoren en te regelen. Altijd en overal.

Total Connect Comfort app

Total Connect Comfort geeft de gemoedsrust die men wenst. Omdat men altijd in verbinding blijft met thuis en weet wat er gebeurt. Probeer het vandaag! Download de app en test hem in demo-modus. De app is compatible met iOS 8.0 en hoger en Android 4.1 en hoger.

Verpakkingsinhoud
● Draadloze deur-/raamsensor met reeds geplaatste batterij en batterij isolatietab
● Quick start installatiegids
● Conformiteitsverklaring
● 2 houders

Honeywell evohome magneetcontact draadloos 868 MHz, opbouw, radiosysteem, wit
Ean: 5004100969439
categorie: Veiligheid,Magneetcontacten
Merk: Honeywell
artikelnummer: 263970
fabrikantnummer: DO8EZS

Prijs: 33.99 (klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...