Handicare hulppootset voor ergonomische douchezitting met zithoogte 42-57cm, staal gecoat wit | LI2214201102

Voor zwaardere gebruikers en zwakkere muren
Een douchezitting dient deugdelijk op de wand gemonteerd te worden. Soms bestaat er echter twijfel over de stevigheid van de muur in relatie tot het lichaamsgewicht van de gebruiker. Daarom wordt toepassing van een hulppootset aanbevolen indien het lichaamsgewicht van de gebruiker groter is dan 100kg. Dit bevordert de verdeling van het krachtenspel over vloer en muur. Zo kan een douchezitting in combinatie met een hulppootset een belasting tot 300kg verdragen! (zonder hulppootset is dit 150kg)

De hulppootset wordt geleverd als een complete set, bestaande uit twee verstelbare hulppoten, inclusief twee afstandhouders. De hulppoten zijn aan elkaar verbonden middels een tussenbuis. De hoogte van de hulppoot kan traploos worden ingesteld voor aanpassing van de zithoogte van de douchezitting van 42cm tot 57cm, gemeten van de vloer tot de bovenkant van de zitting.

De hulppootset scharniert met de zitting mee, waardoor deze in opgeklapte toestand niet in de weg zit. Neergeklapt steunen de hulppoten af in de juiste positie, geholpen door de afstandhouders.

Deze hulppootset kan gebruikt worden bij de Handicare ergonomische douchezittingen en kan ook achteraf worden geplaatst.

De belangrijkste voordelen van de hulppootset zijn:

  • Betere verdeling van het krachtenspel over vloer en wand bij een lichaamsgewicht groter dan 100kg
  • Traploos in hoogte instelbaar voor een zithoogte tussen 42 en 57cm
  • Eenvoudig aan te brengen, kan ook achteraf

Handicare hulppootset voor ergonomische douchezitting met zithoogte 42-57cm, staal gecoat wit
Ean: 8713206002700
categorie: Sanitair,Toebehoren aangepast sanitair
Merk: Handicare
artikelnummer: 143495
fabrikantnummer: LI2214201102

Prijs: 73.85 (klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...