GROHE Bau Ceramic urinoir met boveninlaat, spoelvolume 1 l, glanzend keramiek, Alpine Wit | 39439000

Een gestroomlijnd design met een duurzame afwerking – het Grohe Bau Ceramic urinoir

Stem alle elementen in jojouw badkamer naadloos op elkaar af door sanitair te kiezen dat ontworpen is om elkaar aan te vullen. Het Grohe Bau Ceramic urinoir met boveninlaat is zo ontworpen dat het perfect aansluit op de andere producten uit de serie. Door het gestroomlijnde design zal het urinoir er afzonderlijk ook prachtig uitzien. Het urinoir heeft een spoelvolume van 1 l en is afgewerkt in Alpine Wit. Het glanzend keramiek is een duurzaam materiaal dat er na jaren intensief gebruik nog prachtig uit blijft zien.

Als je kiest voor keramiek van Grohe, dan profiteer je van de wereldwijde deskundigheid van Grohe op het gebied van sanitair. Maar ook 100 jaar aan technische uitmuntendheid en expertise van LIXIL, het toonaangevende merk voor oppervlaktetechnologie. Grohe Bau Ceramic – veelzijdigheid voor het moderne leven voor een fantastische prijs.

Grohe Bau Ceramic: Een harmonieus design en gebruiksgemak voor een fantastische prijs!

Grohe Bau Ceramic is een complete serie badkamersanitair waarbij we gebruik hebben gemaakt van ruim 100 jaar ervaring op het gebied van design en technologie. Door het strakke en ingetogen design schep je harmonie in ieder modern badkamerinterieur, of het nu gaat om hotels, kantoren of woonhuizen. In deze serie vind je wastafels, wc’s, bidets, urinoirs en accessoires in verschillende maten en montageopties. Alle producten beschikken over praktische functies en hebben een moderne stijl voor een badkamer die eenvoudig te onderhouden en comfortabel in gebruik is. We hebben Grohe Bau Ceramic zo ontworpen dat het perfect past bij onze Bauline serie (BauLoop, BauEdge, BauCurve, BauFlow, BauClassic), Bau Cosmopolitan accessoires en Nova Cosmopolitan bedieningsplaten. Zo ontwerp je eenvoudig een complete badkamer.

GROHE Bau Ceramic urinoir met boveninlaat, spoelvolume 1 l, glanzend keramiek, Alpine Wit
Ean: 4005176406362
categorie: Sanitair,Urinoir
Merk: Grohe
artikelnummer: 316237
fabrikantnummer: 39439000

Prijs: 138.75 (klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...