Gira Standaard 55 kunststof wandcontactdoos mat zuiver, wit (zonder beschermingscontact) | 048027

Gira Systeem 55 wandcontactdoos (wcd schakelmat.), kunststof, zuiver wit, 1 eenheid, uitvoering zonder beschermingscontac, inbouw, afdekking centraalplaat, opdruk/indicatie zonder opdruk, aansluitwijze schroefklem, RAL-nummer 9010, speciale voeding geen speciale voeding

Wandcontactdoos
De wandcontactdoos is een vast element in elke ruimte. Overal is wel een stopcontact te vinden. Daarom neemt de stekkerdoos ook een prominente plek in het assortiment van de aanbieders van schakelmateriaal in. In elke serie en in elke verkrijgbare kleur.

Standard 55
Het schakelprogramma Gira Standard 55 biedt kwaliteit met een breed aanbod voor de basisinstallatie. Het omvat meer dan 300 functies voor een comfortabele, veilige en efficiënte elektrotechnische installatie in drie verschillende kleuren.

Gira
Het Gira designsysteem omvat 10 schakelaarprogramma’s met meer dan 300 functies. Er zijn meer dan 80 afdekraamvarianten en verschillende basiselementen in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar. Bovendien zijn de onderdelen uit de verschillende series onderling uitwisselbaar!

Gira Standaard 55 kunststof wandcontactdoos mat zuiver, wit (zonder beschermingscontact)
Ean: 4010337480273
categorie: Schakelmateriaal,Wandcontactdoos
Merk: Gira
artikelnummer: 99778
fabrikantnummer: 048027

Prijs: 4.16 (klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...