Gira S-Color 2-voudig kunststof wandcontactdoos met randaarde en kinderbeveiliging, rood | 078343

Gira S-Color wandcontactdoos (wcd schakelmat.), kunststof, rood, 2 eenheden, uitvoering randaarde, inbouw, afdekking volle afdekplaat, opdruk/indicatie zonder opdruk, aansluitwijze steekklem, met kinderbeveiliging, RAL-nummer 3003, speciale voeding geen speciale voeding

Wandcontactdoos
De wandcontactdoos is een vast element in elke ruimte. Overal is wel een stopcontact te vinden. Daarom neemt de stekkerdoos ook een prominente plek in het assortiment van de aanbieders van schakelmateriaal in. In elke serie en in elke verkrijgbare kleur.

S-Color
Het schakelprogramma Gira S-Color is de designklassieker en duidelijk herkenbaar door de ronde vorm van wandcontactdoos en wipschakelaar. De afdekraamvarianten en alle basiselementen van het schakelaarprogramma zijn verkrijgbaar in de vijf kleuren.

Gira
Het Gira designsysteem omvat 10 schakelaarprogramma’s met meer dan 300 functies. Er zijn meer dan 80 afdekraamvarianten en verschillende basiselementen in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar. Bovendien zijn de onderdelen uit de verschillende series onderling uitwisselbaar!

Gira S-Color 2-voudig kunststof wandcontactdoos met randaarde en kinderbeveiliging, rood
Ean: 4010337783435
categorie: Schakelmateriaal,Wandcontactdoos
Merk: Gira
artikelnummer: 95201
fabrikantnummer: 078343

Prijs: 19.71 (klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...