Gira Event Clear afdekraam kunststof, aubergine, 4 eenheden | 0214756

Gira Event Clear afdekraam schakelmateriaal, kunststof, aubergine, 4 eenheden, montagerichting horizontaal en verticaal, kwaliteitsklasse thermoplast, halogeenvrij, oppervlaktebescherming gezand, variant aluminium/aubergine, beschermingsgraad (IP) IP20, 4 eenheden horizontaal, 4 eenheden verticaal

Afdekraam
Een afdekraam is de visuele afwerking van het schakelmateriaal. De dimmer, schakelaar of het stopcontact wordt bovendien volledig afgesloten en is daarmee veilig afgewerkt.

Event
Het schakelaarprogramma Gira Event kent een verscheidenheid aan kleuren en een uniek afgeronde afdekraamvorm als de in het oog springende kenmerken. Groen, aubergine, barnsteen of een intensief blauw maken designconcepten mogelijk met een buitengewone interieurvormgeving.

Gira
Het Gira designsysteem omvat 10 schakelaarprogramma’s met meer dan 300 functies. Er zijn meer dan 80 afdekraamvarianten en verschillende basiselementen in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar. Bovendien zijn de onderdelen uit de verschillende series onderling uitwisselbaar!

Gira Event Clear afdekraam kunststof, aubergine, 4 eenheden
Ean: 4010337069201
categorie: Schakelmateriaal,Afdekraam
Merk: Gira
artikelnummer: 222968
fabrikantnummer: 0214756

Prijs: 41.45 (klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...