Gira Event afdekraam kunststof, antraciet, 3 eenheden, montagerichting | 0213328

Gira Event afdekraam schakelmateriaal, kunststof, antraciet, 3 eenheden, montagerichting horizontaal en verticaal, geschikt voor inbouwinstallatie (st, kwaliteitsklasse thermoplast, halogeenvrij, oppervlaktebescherming geen (onbehandeld), uitvoering oppervlakte glanzend,

Afdekraam
Een afdekraam is de visuele afwerking van het schakelmateriaal. De dimmer, schakelaar of het stopcontact wordt bovendien volledig afgesloten en is daarmee veilig afgewerkt.

Event
Het schakelaarprogramma Gira Event kent een verscheidenheid aan kleuren en een uniek afgeronde afdekraamvorm als de in het oog springende kenmerken. Groen, aubergine, barnsteen of een intensief blauw maken designconcepten mogelijk met een buitengewone interieurvormgeving.

Gira
Het Gira designsysteem omvat 10 schakelaarprogramma’s met meer dan 300 functies. Er zijn meer dan 80 afdekraamvarianten en verschillende basiselementen in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar. Bovendien zijn de onderdelen uit de verschillende series onderling uitwisselbaar!

Gira Event afdekraam kunststof, antraciet, 3 eenheden, montagerichting
Ean: 4010337074243
categorie: Schakelmateriaal,Afdekraam
Merk: Gira
artikelnummer: 223004
fabrikantnummer: 0213328

Prijs: 17.89 (klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...