Busch-Jaeger Carat centraalplaat voor UAE-datacontactdozen 1-voudig, studiowit | 2CKA001710A3165

Abb Busch-Jaeger Future/Solo outlet-component schakelmateriaal, kunststof, wit, samenstelling centraalplaat, gebruik UAE/IAE, opdrukveld zonder label, inbouw, kwaliteitsklasse thermoplast, halogeenvrij, oppervlaktebescherming geen (onbehandeld), uitvoering oppervlakte glanzend, RAL-nummer 9016,

Bedieningselement
Het bedieningselement zorgt voor de werking van het basiselement dat in de muur gemonteerd is. Dit kan een schakelwip voor een lichtschakelaar zijn, een draaiknop voor een dimmer of een draaigreep of bedieningswip voor een jaloezieschakelaar.

Carat
De serie Busch-Jaeger is herkenbaar dankzij de rechte lijnen en authentieke materialen. Als op zichzelf staand object wordt de lichtschakelaar een integraal bestanddeel van een hoogwaardige, representatieve architectuur.

Busch-Jaeger
Busch-Jaeger is marktleider met meer dan 130 jaar ervaring op het gebied van installatietechniek. Het assortiment omvat 5.500 artikelen, van complete installatieprogramma’s met schakelaars, wandcontactdozen, speciale contactdozen, serie-inbouwapparaten, dimmers en bewegingsmelders tot en met geavanceerde elektronische producten voor gebouwmanagement.

Busch-Jaeger Carat centraalplaat voor UAE-datacontactdozen 1-voudig, studiowit
Ean: 4011395996485
categorie: Schakelmateriaal,Bedieningselement
Merk: Busch-Jaeger
artikelnummer: 107540
fabrikantnummer: 2CKA001710A3165

Prijs: 6.54 (klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...